10:02
Тиждень безпеки дрожнього руху

3 06.05.2019 по 12.05.2019 в Катеринківському НВК пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху .

Метою проведення тижня було поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганди безпечної поведінки на дорозі, здійснення профілактичної роботи,щодо попередження дитячого дорожньо – транспортного травматизму.

Протягом тижня діти мали можливість якомога більше поглибити свої знання з правил дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення. Серед заходів ,які були проведені в школі учням найбільше запам'ятався міні веломарафон «Ти – велосипедист . Безпека руху велосипедиста» Який було проведено вчителем фізичної культури,Зеленюк М.М. , з учнями 5- 9 класів. Під час веломарафону було запропоновано практичні завдання для дітей , які підтвердили отримані дітьми знання про правила поведінки на вулиці. Учні 1-4 класів у вівторок 07.05. 2019 переглядали тематичний мультфільм з правил дорожнього руху та отримали листівки (пам'ятки ) , щодо правил користування громадським транспортом .

У п'ятницю відбувся конкурс дитячих малюнків на асфальті з безпеки дорожнього руху. Класні керівники та класоводи поповнили інформаційно-довідкові куточки у класах. Також на протязі тижня були проведені різноманітні бесіди, ігри, вікторини та інформаційно-розважальні ігри.

 

 

 

 

 

 
Переглядів: 220 | Додав: Ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: