16:19
04.02.-08.02 2019р Тиждень природознавства

Вже стало доброю традицією в нашому закладі проводити предметні тижні. Під час яких учні можуть більше дізнатися про цікаві речі, глибше зануритись у суть тієї чи іншої науки.

Так з 04.02 по 08.02 цікаво та змістовно в нас проходив тиждень природознавства

В перший день Тижня природознавства була проведена лінійка, де учні були налаштовані на участь у заходах протягом тижня.

Вікторини : «Природа і ми» . «Я у світі не один, що я знаю про тварин», усний журнал: « Земля наш спільний дім» збагатили знання дітей про природу, сприяли бережливому ставленню до тварин, рослин.

Проведення олімпіади з природознавства, екологічнічної вікторини сприяли перевірці набутих знань і вмінь.

Створення виставки дитячих поробок з природних матеріалів захопило і учнів, і батьків. Це був справжній музей творчості! Головне завдання виставки полягало в тому, щоб залучити всіх дітей до активної діяльності щодо творення і збереження краси навколишнього середовища, в якому вони живуть, працюють, відпочивають.

Виставка малюнків «Червона книга України», в якому взяли участь школярі 2 - 5 класів, сприяв усвідомленню краси природи як унікального явища. З кожним роком зникають багато видів рослин і тварин, з кожним роком стан природи в Україні лише погіршується. Тому бесіда про Червону книгу та виставка малюнків стали дуже важливим заходом Тижня природознавства.

Системна робота з екологічного виховання сприяє тому, що діти бажають и була проведена дослідницька робота « Які птахи прилетіли до годівничок»

  • взяли активну участь у фотосушкі «Мій друг - тварина». Закінчився тиждень природознавства лінійкою, на якій було відзначено самих активних учасників грамотами, подяками , солодощами.

 

 

Переглядів: 347 | Додав: Ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: