Найдорожчий, безцінний скарб, що має людина – це здоров’я. Кажуть, що здоров’я для людини – це ще не все, але все решта без здоров’я – ніщо. Нажаль, часто людина забуває про це, а інколи навіть і не здогадується, що своїми діями завдає шкоди не тільки своєму здоров’ю, а й здоров’ю оточуючих. А що ж шкодить нашому здоров’ю? Одним із факторів є куріння. З 16-го по 20-е листопада 2020р у школі проходив тиждень профілактики куріння. Протягом тижня для учнів школи була організована виховна година «Цигарка – ворог, зброя проти неї – ваша воля». Учні взяли участь у виставці плакатів « Геть паління ! Ми – здорове покоління» , та переглянули відеоролик « Шкода куріння. Як насправді куріння вбиває». Метою яких було пропагувати серед учнів здоровий спосіб життя. Інформування про ризик розвитку залежності від тютюну, набуття нових та ускладнення наявних захворювань . Формувати у дітей якостей сильної особистості та здатності протистояти тютюновій індустрії. Переконати школярів, що є безліч цікавих ... Читати далі »
Переглядів: 150 | Додав: Ksuha | Дата: 20.11.2020 | Коментарі (0)

Тиждень української мови та писемності «Чарівні звуки, рідне слово – моя сердечна українська мова» ( 09.11.2020 – 13.11.2020) З метою розвитку творчих здібностей, мовлення та мислення учнів, виховання шанобливого ставлення до рідної мови та традицій українського народу протягом 09.11.-13.11.2020 р в Катеринківському НВК проведено тиждень української мови та писемності «Чарівні звуки, рідне слово – моя сердечна українська мова» Розпочато тиждень 9 листопада виховною годиною до Дня української писемності та мови «Без мови й народу нашого немає». Учні школи мали змогу послухати цікаві факти з історії розвитку та становлення рідної мови, відгадати запитання вікторини «Юним мовознавцям», прослухати поезії про мову. Також школярі переглянули відеоролик «Як правильно писати», який допоміг учням пригадати правила нового правопису. Для учнів 8-9 класів це було дуже доречно, адже вони о 09.30 год. цього ж дня долучились до написання XX Всеукраїнського радіо диктанту національної єдності. Школя ... Читати далі »
Переглядів: 137 | Додав: Ksuha | Дата: 16.11.2020 | Коментарі (0)

З 19.10 по 21.10 2020р. в нашій школі проведено Дні знань з безпеки життєдіяльності «Знай про пожежну безпеку все!». Їх мета – ознайомити з причинами виникнення пожежі, сприяння запобіганню пожеж, розширити уявлення про засоби боротьби з вогнем, виховувати почуття обережності при користуванні ними. За цей короткий, але плідний період учні школи на загальношкільній лінійці переглянули відео «Що робити, якщо ви опинилися в осередку пожежі?», на годині спілкування ознайомилися з історією появи сірника, отримали пам'ятки «Як себе вести під час пожежі», на класних годинах поспілкувалися про безпеку життєдіяльності. Не залишилися осторонь і маленькі вихованці дитячого відділення нашого НВК, для яких було проведено за заняття «Маленький вогник – велика біда»
Переглядів: 139 | Додав: Ksuha | Дата: 31.10.2020 | Коментарі (0)

Тиждень дитячої та юнацької книги «З книгою жити – з добром дружити» З метою заохочення учнів до читання, пропаганди української книги, розвитку естетичних потреб особистості, виховання в учнів любові до книги, культури читання, популяризації найкращих надбань української та світової літератури з 05.10.20 р. по 09.10.20 р. в Катеринківському НВК проходив тиждень дитячої та юнацької книги «З книгою жити – з добром дружити» Відкриття тижня відбулося 05.10.20 р. З учнями школи проведено бесіду «Твій друг - книга" Школярі уважно сприймали інформацію про роль книги в житті людини та активно відповідали на запитання вікторини, виконували інтелектуальні завдання 06.10. 2020 р. - День нових книг. До уваги юних книголюбів було запропоновано книжкову виставку «Познайомимося! Ми новенькі!» 7 жовтня для учнів НВК проведено гру - подорож «Мандрівка у чарівний світ українських казок". А дошкільнята взяли участь у Дні книголюба " Зустріч з чарівною книгою". 8 жовтня для учнів 1-4 класів провед ... Читати далі »
Переглядів: 135 | Додав: Ksuha | Дата: 13.10.2020 | Коментарі (0)

21.09. – 25.09.2020 р. Тиждень партизанської слави «Пам’ятати задля майбутнього» У нашому НВК тиждень партизанської слави розпочався з лінійки «Україна – земля героїчного народу». Бурмістрова І.В. разом з учнями 9 класу розширили знання учнів про підпільний партизанських рух на Первомайщині, вшанували пам’ять уславлених партизанів і підпільників,ознайомили з подвигом героїв- іскрівців. Також була випущена стіннівка «Війна відгриміла та пам’ять жива» Соловйова І.В. провела годину інформаційного спілкування «Історія однієї особистості», на якій познайомила дітей з героями – іскрівцями. Папіровник О.В. на протязі тижня провела операцію "Трудовий десант" / впорядкування пам’ятнх місць/

Переглядів: 111 | Додав: Ksuha | Дата: 25.09.2020 | Коментарі (0)

Життя – це найдорожчий скарб кожної людини. Тому учні Катеринківського НВК традиційно приєдналися до Всеукраїнської акції « Увага! Діти на дорозі!». Саме з 14.09 по 18.09 відбувся тиждень знань правил дорожнього руху. Розпочався цей тиждень єдиним уроком « Безпека на дорозі- безпека в житті». Класні керівники та вихователь провели виховні бесіди з метою попередження травмування дітей на дорозі . Учні початкових класів подивилися повчальний мультфільм « Азбука дорожньої безпеки». В учнів старших класів відбулося практичне заняття « Ситуації на дорозі». А вихованці дитячого садка провели екскурсію « Де і як переходити вулицю»

Переглядів: 115 | Додав: Ksuha | Дата: 23.09.2020 | Коментарі (0)

Традиційно на початку нового навчального року в нашому НВК було проведено «Олімпійський тиждень», мета якого – популяризація фізичної культури та здорового способу життя засобом проведення спортивно-масових заходів, робота спрямована на гармонійний розвиток особистості, фізичну підготовку школярів, зміцнення їх здоров'я. У рамках цього тижня організовано чимало цікавих заходів: урочисте відкриття Олімпійського тижня з підняттям олімпійського прапора, змагання серед дівчат зі стрибків на скакалці, змагання з бігу, Олімпійський урок в 1-9 кл. «Олімпійське сузір’я України», на якому учні мали змогу більше дізнатися про видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені, година інформаційного спілкування – вікторина «Знавці олімпійського спорту», виставка малюнків «Спорт у моєму житті», спортивні змагання дошкільнят «Веселі малюки». Кращих спортсменів школи нагородили грамотами на урочистому закритті тижня. Тож бажаємо всім спортсменам т ... Читати далі »
Переглядів: 126 | Додав: Ksuha | Дата: 17.09.2020 | Коментарі (0)

Шановні батьки! Напередодні початку нового навчального року, а також з метою запобігання поширенню захворювання COVID-19, просимо вас переглянути інформаційні відеоролики(стаття 1 Закону України ,,Про рекламу”). Відеоролики для опрацювання можна завантажити в електронному вигляді за посиланнями: http://files.mip.gov.ua/files/2020/koronavirus_redcross/ http://files.mip.gov.ua/files/2020/oberezhno_COVOD-19/ http://files.mip.gov.ua/files/2020/koronavirus/ http://files.mip.gov.ua/files/2020/koronavirus2/ http://files.mip.gov.ua/files/2020/nebezpeka_COVOD-19/
Переглядів: 124 | Додав: Ksuha | Дата: 01.09.2020 | Коментарі (0)

                                                                УКРАЇНА

                                                 МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

                                           КАМ'ЯНОМОСТІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

КАТЕРИНКІВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС «ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД - ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІ СТУПЕНІВ» ІМЕНІ ГЕРОЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ С.Т.ПАЛАМАРЧУКА

                                              &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 187 | Додав: Ksuha | Дата: 03.06.2020 | Коментарі (0)

                                            Лист-попередження на літні канікули

                                                                 Шановні батьки!

             Адміністрація Катеринківського НВК інформує вас про те, що з 01.06.2020року по 31.08.2020року у вашої дитини розпочалися канікули.

Класні керівники провели з вашим(ою) сином (донькою) цикл профілактичних бесід з безпеки життєдіяльності та попередження дитячого травматизму:

- Правила поведінки громадських місцях під час канікул;

- Протипожежна безпека, користування газом та електроприборами;

- Обережно - вибухонебезпечні предмети!;

- Увага: обірвани ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: Ksuha | Дата: 02.06.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 7 8 »