09:41
Декада народознавства «Різдвяні передзвони»

У Катеринківському НВК з 16.12 по 20.12. 2019року пройшла Декада народознавства «Різдвяні передзвони» з метою відродження національної культури , піднесення світоглядної свідомості учнів , формування у дітей національної свідомості та інтересу до вивчення історії та культурної спадщини рідного краю , розвитку творчих здібностей учнівської молоді , ознайомлення з культурними традиціями , фольклором українського народу .

Тиждень розпочався вікториною «Народознавче лото» . Учні з цікавістю розгадували запитання вікторини. Також відбулося оформлення стенду «Народна астрологія» .

19 грудня з нетерпінням чекали всі дітлахи . На свято «День Святого Миколая - душа весело співає» завітав Святий Миколай і Мішок-Смішок , Ангели та Вереднюга . Діти дуже уважно спостерігали за театральним дійством , весело співали, танцювали, грали з веселим Карлсоном в гру

« Ми з тобою два друга» . Та найбільшу радість дітям приніс той момент , коли Святий Миколай подарував солодкі подарунки . Всі діти залишилися задоволені та щасливі.

А на закінчення цього тижня відбулася виставка плакатів та малюнків «Цикл зимових свят» , де діти проявили свою творчість та креативність .

 

Переглядів: 240 | Додав: Ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: