14:24
День СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Настав чарівний і довгоочікуваний день - день Святого Миколая. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання ...

День Святого Миколая - найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. Настання свята чекають не тільки діти, навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне.

Така казка завітала і в Катеринківський НВК. Педагог організатор Крижановська А.Д. та учні школи показали цікаве театралізоване дійство з віршами та піснями. Дошкільнята у віршах та піснях попрохали у Святого Миколая здоров’я для тата і мами, собі подаруночків та щасливої долі для всієї родини.

За традицією до нашого НВК завітав Святий Миколай. Він пограв з малятами, побажав, щоб вони були здорові, щасливі та слухняні і подарував солодкі подарунки.

Перед початком святкового заходу до нас завітав голова Камяномостівської сільської ради Ляхов О.Т. Олександр Тимофійович привітав дошкільнят пакунками із солодощами, а першокласники отримали моноблок, набір «Розумники», набір «Музичні інструменти» та вісім конструкторів LEGO .

Спонсорську допомогу у проведенні свята люб’язно надала приватний підприємець Грищенко Г.П. Всі учні та дошкільнята НВК із задоволенням поласували шоколадом, який подарувала Грищенко Г.П. Щиро дякуємо нашим «Миколаям» за подарунки та солодощі!

Бажаємо всім, щоб День Святого Миколая не пройшов повз ваш будинок і наповнив його щастям, теплотою і любов'ю!

 

Переглядів: 237 | Додав: Ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: