16:07
Тиждень "Безпечного інтернету"

День безпечного Інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня другого місяця. Це міжнародне свято запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. У 2019 році цей день припав  на 5 лютого.  Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі.
   День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо .                    
Ось і наш навчальний заклад прийняв участь у проведенні тематичного тижня«Безпеки в інтернеті».

     З 4.02 по 8.02 школярі мали можливість проявити свої знання зі знань безпеки у мережі.  Учні 5-6 класів пройшли онлайн анкетування «Безпечний інтернет .10 правил для учня» де показали досить не погані результати. 7-9 класи ознайомились з інформаційним порталом для дітей з правил безпечного користування інтернетом http://www.prointernet.in.ua. Учні 5-9 класів готували плакати на тему:

Безпечний інтернет», початківці активно прийняли участь у виставці малюнків «Мій надійний друг – комп’ютер».  07.02 на учнів 6- 9 класів чекав цікавий тренінг «Безпечний Інтернет та соціальні мережі». Активну участь у проведенні тижня прийняли класні керівники,які розробляли пам’ятки для учнів та рекомендації для батьків школярів з питаннь безпеки в Інтернеті дітей. В п’ятницю на дітей чекав ще один захід : інформаційна перерва«Щоб інтернет став другом».                                                                                       По завершенню тижня усі активісти були нагороджені подяками .

Переглядів: 305 | Додав: Ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: