10:29
Тиждень дитячої та юнацької книги «Пізнай світ через книгу»

Тиждень дитячої та юнацької книги «Пізнай світ через книгу»

 

З метою заохочення учнів до читання, пропаганди української книги, розвитку естетичних потреб особистості, виховання в учнів любові до книги, культури читання, популяризації найкращих надбань української та світової літератури з 30.09.19 р. по 04.10.19 р. в Катеринківському НВК проходив

тиждень дитячої та юнацької книги «Пізнай світ через книгу».

Відкриттятижня відбулося 30.09.19 р. завдяки інформаційно-пізнавальномудовкіллю «Про те, як створювались книги». Школярі уважно сприймали інформацію з історії книги та активно відповідали на запитання вікторини.

1 жовтня книголюби презентували виставкумалюнків «Мійулюбленийказковий герой». А 3 жовтня відбулася літературна забавлянкадля учнів 1-4 класів та дошкільнят «Розмалюю я героя».

У середу, 2 жовтня, учням було запропоновано перегляд відео « Незвичайні бібліотеки світу». Школярі дізналися багато цікавого про найдивовижніші бібліотеки.

Протягом тижня працювала «Книжкова лікарня», завдяки якій багатьом книгам було подовжено життя. А юні книголюби провели рейди перевірок підручників по класах. Більшості учнів книга дякує за бережливе ставлення до неї.

 

 

Переглядів: 289 | Додав: Ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: