10:27
Тиждень енергоефективності

ТИЖДЕНЬ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ

З 23 по 27 вересня2019 року в школі пройшов Тиждень енергоефективності «Бережи енергію . Збережи Україну!» з метою звернення уваги до проблем використання енергії, економії енергоресурсів, охорони навколишнього середовища, залучення школярів до корисної діяльності з питань енерго- і ресурсозбереження.

Враховуючи реалії сьогодення з метою підвищення обізнаності учнів з питань енергозбереження, популяризації енергоефективності та відновлювальної енергетики до заходів були залучені учні 1-9 класів.

Тиждень учні і класні керівники розпочали з бесіди « Енергозбереження проблема сучасності»

Виготовлення учнями школи інформаційної листівки «Заощаджуй в школі, вдома» стало вагомим суб’єктом обговорення серед учнів школи.

В процесі роботи обговорювалися не лише ціни на енергоносії, ай шляхи заощадження та економне використання енергоресурсів

Учні 1–4 класів провели виставку малюнків, приурочених темі енергозаощадження «Як використовувати електроприлади вдома».

Протягом тижня учні та вчителі проводили акцію «Економ і бережи!», в рамках якої щодня спостерігалися, чи доцільно використовується електроенергія в школі.

В проведені акції «Утепли свою домівку» взяли участь учні та батьки, які займалися утепленням класних кімнат.

Проведені акції та виховні заходи з питань енергозбереження сприяли вихованню дбайливого громадянина держави, формування економічного та екологічного світогляду школярів.

Але проблеми ресурсозбереження сьогодні не вирішуються в рамках одного тижня, вони обов'язково знайдуть своє відображення та продовження в роботі класних колективів протягом року.

Тож пам’ятаймо питання енергозбереження це не одноденна акція, а щоденна системна цілеспрямована праця.

 

Переглядів: 333 | Додав: Ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: