18:52
Тиждень образотворчого мистецтва

Тиждень образотворчого мистецтва під девізом: «Всьому потрібно вчитися. Мистецтво - не виняток»

Цієї пори осінь торкається живописним пензлем до природи, під ногами жовто-багряне листя, а в повітрі ніжним намистом вранці колишеться павутинка в росі…

План проведення тижня , який підготувала вчитель образотворчого мистецтва Крижановська А.Д., передбачав проведення різноманітних заходів. Увесь тиждень діти малювали, дізнавалися щось нове про мистецтво, переглядали виставки, виражали свої емоції та творили від душі. Цей час по-справжньому можна назвати мистецьким. Кожного дня учні мали змогу ближче познайомитися з світом прекрасного, із задоволенням та з цікавістю брали участь у всіх видах діяльності.
На початку тижня до нас завітав художник з гарною палітрою кольорів . Художник розповів учням багато цікавого про поєднання кольорів та побажав натхнення і творчих здібностей на цілий тиждень. Відкрили тиждень цікавим флешмобом «Кольорові долоньки» , у якому кожен мав можливість взяти участь.Виявляється, що малювати можна без допомоги олівця і пензлика, а лише руками. Для цього треба руки вмочити у фарбу і почали…
Відбувся вернісаж робіт «Чарівне перетворення кульки». Учні НВК з цікавістю ділилися своїми враженнями від побаченого. Адже кожна робота була виконана з такою любов’ю та натхненням. Глядачі отримали море позитивних емоцій.
На інформаційній хвилинці «Краса навколо нас» панувала творча атмосфера. Діти дізналися багато нового про види і жанри мистецтва, споглядали та обговорювали картини митців.
Також був проведений конкурс малюнка на асфальті «Крейдо, гарно ти малюй!»
Для учнів 5-9 класів організовано вікторину «Мистецький турнір», який і став підсумком тижня. Школярі відповідали на різні запитання та отримували солодкі призи . Не залишились без уваги і вболівальники , які також приймали активну участь. Школярі продемонстрували прекрасні творчі досягнення. Всі класи були дуже активними, творчими і креативними.

 

Переглядів: 216 | Додав: papirownik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: