09:40
З 16.09 по 20. 09.2019року в Катеринківському НВК проходив тиждень партизанської слави.

Тиждень Партизанської Слави

22 вересня 2001 року, в день 60-ї річниці з початку підпільно-партизанського руху в Україні в роки Великої Вітчизняної війни, у нашій країні вперше відзначався День партизанської слави.

Це – державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом,відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це - свято людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом.

Вшанували подвиг партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років й колектив та учні Катеринківського навчально-виховного комплексу ім.. С. Т. Паламарчука.

З 16.09 по 20. 09. В Катеринківському НВК проходив тиждень партизанської слави. Розпочався він загальношкільною тематичною лінійкою «День партизанської слави: історія та традиції свята», було представлено бібліотечну тематичну виставку матеріалів «Підпільний рух у нашому краї» (Бурмістрова І.В.), організовано перегляд фільму «Партизанська іскра» для учнів 5-9 класів (Зеленюк М.М.), прибрано пам’ятники героям – іскрівцям.

Проходять роки, змінюються покоління, але пам’ять про героїв залишиться назавжди. Адже герої не вмирають! Вони завжди будуть жити в наших серцях.

 

Переглядів: 268 | Додав: Ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: